Een professioneel cv laten schrijven door een expert

Zonder zorgen en hoofdpijn  een goed curriculum vitae dat werkt

logo QRS
curriculum vitae

Dit is de oplossing voor jou voor een cv zonder kopzorg:

Als je besluit om jouw cv door een cv expert te laten maken, is dit wat je kunt verwachten:

V Persoonlijk intakegesprek om jouw doelstellingen te bespreken (telefonisch of via Zoom)

V Profiteren van uitgebreide recruitment expertise

V Hulp bij jouw sollicitatieactiviteiten

V Concept van jouw nieuwe cv is binnen 2-5 werkdagen gereed

V Persoonlijk contact om jouw feedback op het concept-cv te bespreken

V Gratis revisies van jouw cv totdat je tevreden bent

V Definitieve versie van jouw cv wordt geleverd in Word, PDF en ASCII zonder meerkosten

Herken je dit:

 • Ik wil een betere baan en een hoger salaris
 • Ik heb lang niet gesolliciteerd/lang niet hoeven solliciteren
 • Ik heb geen tijd om mijn cv te schrijven
 • Ik wil gewoon een professioneel geschreven cv
 • Ik weet niet zo goed wat ik wel en niet in mijn cv moet opnemen
 • Ik begrijp niet waarom ik zo veel afwijzingen op mijn sollicitaties krijg
 • Ik vind het niet prettig om mijn eigen cv te schrijven
 • Ik ben niet zo handig in het opstellen van mijn cv
 • Ik ben onlangs ontslagen en mijn curriculum vitae heeft een make-over nodig
 • Ik zoek professionele ondersteuning bij het verbeteren van mijn cv
 • Ik wil dat mijn cv opvalt en zich onderscheidt van de massa

Als je bij een of meer van deze bullets zegt "dat ben ik", dan is een professioneel cv laten schrijven, een cv dat voor jou werkt, een goede oplossing. Bedenk, 80% van alle mensen vindt het moeilijk om een curriculum vitae te maken. Doe jezelf een plezier, voorkom stress, ga niet zitten piekeren of de haren uit jouw hoofd trekken omdat je door de bomen het bos niet meer ziet in alle informatie die de zoekmachines jou voorschotelen over wat er in een cv moet. 

Praat gewoon eens met een cv expert die voor jou een cv kan maken dat werkt. Niks formulieren invullen. Wel: een live gesprek via Zoom of per telefoon. Onderaan deze pagina kun je 3 testimonials lezen van klanten die jou zijn voorgegaan. 

Ik ben Rob van Zoelen. Graag nodig ik je uit om een afspraak in mijn agenda te plannen voor een korte (20 minuten, online via Zoom) kennismaking. Dan kunnen we het hebben over hoe ik jou het beste kan helpen, vertel ik je hoe ik werk en kunnen we onderzoeken of dat een match is. Dat gesprek is uiteraard kosteloos. Jij beslist zelf of je wel of niet met Rob wilt werken en je krijgt na het gesprek beslist geen ongewenste, ongevraagde email. Goed idee?
Druk dan hieronder of hierboven op de groene knop om een afspraak te maken. Of neem meteen actie en bestel nu jouw nieuwe cv.

Nieuwe baan Marko

  “Ha Rob, super mooi nieuws vers van de pers. Vanaf 1 januari 2022 ga ik bij *** in *** als directeur werken, heel erg blij ermee. Na iedere keer als kandidaat nummer 2 te eindigen had ik nu de keuze tussen 2 jobs en dat was nog een moeilijke keuze. Woensdagavond laatste contractbespreking en kreeg gisteren middag het contract opgestuurd. Nadat ik mijn cv had gewijzigd evenals LinkedIn heb ik een heel aantal goede leads via recruiters gekregen. Nogmaals dank voor jouw inbreng daarin!”

Marko

Nederland

Loopbaaninzicht Eva

    “Samenwerken met Rob is een waar genoegen. Hij neemt de tijd om je te doorgronden en weet dat te vertalen naar een CV waarmee je niet alleen bij een toekomstige werkgever weet te scoren, het gaf mij een dieper inzicht in waar ik mijn toekomstige carrière naar wil gaan uitbouwen. De na-service is fantastisch en Rob staat je bij met raad en daad en geeft allerhande tips om de baan te landen die je wil.”

choose your image

Eva

Nederland

Nieuw cv Jaco

    “Oriënterend naar een nieuwe baan merkte ik dat ik vast zat met het bijwerken van m’n CV, en het inschakelen van Rob’s expertise is geloof ik het beste wat ik had kunnen doen. Hij nam uitgebreid de tijd om m’n loopbaan door te nemen en (het aller belangrijkst) wist daar precies de goede invalshoek bij te bedenken voor het herschrijven van m’n CV. Bij het lezen dacht ik: ”Jaa, dat zocht ik!”. Ik ben dus supertevreden en kan Rob iedereen aanraden.”

choose your image

Jaco

Nederland

© Copyright 2022 Quality Resume Services.  All Rights Reserved.