Vragen over cv opstellen

Vragen over cv opstellen

Vragen over cv opstellen zijn van alle tijden. Verderop op deze pagina kun je lezen wat Quality Resume Services voor jou kan betekenen. Hier wil ik je wijzen op de informatie die je op deze site kunt vinden over dit onderwerp zoals video tips voor jouw cv die je via deze link kunt vinden:
Video tips voor jouw cv
en ook een checklist voor jouw cv:
Check jouw cv
en niet in de laatste plaats over hoe Linkedin werkt:
Hoe werkt LinkedIn

Wat kan Quality Resume Services voor jou betekenen?

Quality Resume Services richt zich op het herschrijven van jouw curriculum vitae (cv) om jouw kansen op het krijgen van een nieuwe baan, een verandering in loopbaan of een promotie te vergroten. In de huidige arbeidsmarkt is het zaak dat je een cv hebt dat zich onderscheidt van alle andere “standaard-cv’s” zodat je opvalt bij werkgevers en de kans dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek zo groot mogelijk maakt.

Wie schrijft mijn cv?

Jouw cv wordt geschreven door Rob van Zoelen. Rob werkt persoonlijk met jou samen. Op basis van een een uitgebreid eerste gesprek (telefonisch of via Zoom) schrijft hij een eerste concept van jouw nieuwe cv. Daarna heb je nader contact met Rob (telefonisch of via email) en worden wijzigingen en/of aanvullingen verwerkt totdat jouw nieuwe cv klaar is.

Waarom zou ik kiezen voor Quality Resume Services?

Rob van Zoelen is een ervaren recruiter die zich al enkele jaren richt op het ondersteunen van mensen bij het opstellen van curricula vitae en LinkedIn profielen. Hij heeft duizenden en duizenden cv’s beoordeeld en zoveel mensen geïnterviewd dat je er een  behoorlijk dorp mee zou kunnen bevolken. Hij zit nu aan jouw kant van de tafel zodat je direct kunt profiteren van zijn expertise bij het opstellen van een cv dat deuren opent. Welke service je ook kiest, een persoonlijk gesprek (telefonisch of via Zoom) is altijd de eerste stap die wordt gezet in het traject om jou een cv te bezorgen dat werkt en dat jouw carrière doelstellingen ondersteunt.

Welke talen kun je bieden?


Mensen in Nederland kunnen kiezen voor de Nederlandse taal. Als alternatief kan er worden gekozen voor de Engelse taal.

Heb je een tevredenheidsgarantie?

Jazeker. Er wordt –aan de hand van jouw input- gewerkt aan jouw cv totdat je tevreden bent. Jouw cv wordt gemaakt met inachtneming van de geldende standaarden.

Wat is het verschil tussen een résumé en een curriculum vitae?

Allereerst: curriculum vitae is Latijn voor “levensloop”. De meervoudsvorm voor curriculum vitae is curricula vitae. De afkorting voor curriculum vitae is cv. Het verschil tussen een résumé en een cv is de omvang van het document, de informatie die daarin wordt opgenomen en het doel waarvoor het wordt gebruikt. Een résumé (zoals dat vaak in de Verenigde Staten en in Canada wordt gebruikt) is een beknopt document dat meestal 1 of 2 pagina’s telt. Een résumé omschrijft vaardigheden, ervaring, resultaten en opleiding. Een cv in Noord-Amerika is doorgaans uitgebreider en wordt hoofdzakelijk gebruikt wanneer er wordt gesolliciteerd op een functie in het onderwijs en voor wetenschappelijke functies. Binnen Europa en in Azië verwachten werkgevers een cv van sollicitanten. Een cv hoeft geen (te) omvangrijk document te zijn, werkgevers en recruiters houden daar niet van. Het langste cv dat Rob onder ogen heeft gehad telde niet minder dan 24 A4-tjes. Dat is echt te veel van het goede. Een cv moet zo lang zijn als nodig is om jouw ervaring en kwaliteiten goed te presenteren. Praktisch gesproken zijn 2 tot 4, hooguit 5 pagina’s meer dan voldoende.

Hoe kan ik contact opnemen als ik vragen heb?

Tussen 09:00 en 17:00 uur (Nederlandse tijd) kun je bellen naar het nummer 06-50979475. Als een oproep niet kan worden beantwoord, kun je voicemail inspreken. Als alternatief kun je een gratis afspraak inplannen voor een kort gesprek. Druk daartoe onderaan deze pagina op de knop (“Maak een afspraak”) en zet jouw afspraak in de agenda op de door jou gewenste datum en tijd. Je kunt ook een bericht sturen door onderaan deze pagina het formuliertje in te vullen en te versturen (“Verstuur een bericht”). Uiteraard kun je ook email sturen naar rob@qualityresumeservices.com.

In welk(e) format(s) ontvang ik mijn cv?

Jouw cv wordt via email zonder extra kosten afgeleverd in Word, PDF en ASCII.

Hoeveel revisies van mijn cv kan ik verwachten?

Ongeveer 2 tot 3 werkdagen nadat het eerste gesprek heeft plaatsgevonden (timing en planning zijn afhankelijk van 2 agenda’s, jouw agenda en die van Rob van Zoelen) ontvang je het eerste concept van jouw nieuwe cv. Afhankelijk van jouw feedback –binnen de doelstellingen zoals je die hebt aangegeven tijdens het eerste gesprek en in alle redelijkheid- worden wijzigingen en/of aanvullingen verwerkt. Omdat het belangrijk is dat je tevreden bent met jouw nieuwe cv is niet op voorhand aan te geven hoeveel revisies er zullen plaatsvinden.

Ik heb de email met mijn definitieve cv per ongeluk weggegooid. Wat nu?

Stuur een email naar Rob met het verzoek jouw cv nogmaals te sturen. Dat kost niets extra.

Hoe kan ik voor jouw diensten betalen?

Quality Resume Services accepteert betalingen via PayPal en via de belangrijkste credit cards. Ook kun je via iDeal betalen.

Kan ik ook met iDeal betalen?

Jazeker, je kunt ook met iDeal betalen. Daarbij maakt het niet uit bij welke bank jij jouw bankrekening hebt, alle banken in Nederland accepteren en verwerken iDeal betalingen.

Ik heb geen credit card en ook geen PayPal. Kan ik ook anders betalen?

Ja, dat kan. Je kunt ook met iDeal betalen. Als je dat niet wilt: bestel jouw cv via email of druk op de “send a message” knop op deze pagina om jouw bestelling te versturen. Geef daarbij aan dat je een factuur wilt ontvangen. Nadat je de factuur hebt ontvangen, maak je het verschuldigde bedrag over op het bankrekeningnummer dat op de factuur vermeld staat. Wanneer jouw betaling is ontvangen, zul je een link ontvangen naar de agenda zodat je jouw eerste afspraak kunt plannen en we kunnen starten met het opstellen van jouw nieuwe cv.

Nieuwe Vraag?

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij? Stel dan jouw vraag per email zodat daarop antwoord kan worden gegeven en jouw vraag aan dit overzicht kan worden toegevoegd. Bij voorbaat dank!

Please contact me via my contact form at vcita:

Contact Form for Rob van Zoelen