Op deze pagina tref je enkele links aan die nuttig kunnen zijn:

Wil je weten wat Wikipedia hanteert als definitie van het curriculum vitae? Of wil je leren wat het verschil is tussen een cv en een résumé? Kijk dan eens welke informatie Wikipedia jou kan bieden
Ga naar Wikipedia en lees over het cv

Je kent Google. Ken je Jooble al? Jooble is een soort Google maar dan voor vacatures uit diverse Nederlandse vacaturebanken. Een soort “alles in een”. Probeer het maar eens uit.
Zoek vacatures op Jooble

De website van Sollicitatiebuddy’s is o.a. een forum waar sollicitanten -mensen die op zoek zijn naar een baan- ervaringen met elkaar kunnen delen. Rob van Zoelen is een van de bloggers op deze site.
Ga de website van Sollicitatiebuddys

Ben je op zoek naar vacatures? De site van Intermediair is een van de belangrijkste voor vacatures op HBO en academisch niveau en biedt daarnaast allerhande nuttige informatie over solliciteren,.
Ga naar Intermediair

Een andere, inmiddels heel grote, vacaturesite is die van Indeed waar je o.a. op plaatsnaam kunt zoeken naar vacatures:
Ga naar de site van Indeed

Voor de heren onder ons: Wat trek je aan als je naar een sollicitatiegesprek gaat? Welke kleuren kun je wel en welke kleuren kun je beter niet dragen? Welke associaties roepen kleuren op? Het antwoord op die vragen kun je vinden als je de onderstaande link aanklikt, Doe er je voordeel mee, de kleuren associaties staan ongeveer halverwege de pagina.
Kleur- en stijladvies zakelijke herenkleding

Job