cv laten maken

cv laten maken

cv laten maken door een expert. Hoe werkt dat? Je zoekt een (nieuwe) baan, de volgende stap in jouw loopbaan of misschien een loopbaanverandering? Mooi! Daar kan ik je bij helpen. Stop met piekeren wat er in het cv moet en reken af met sollicitatiestress. Investeer in jouw cv en daarmee in jezelf! Heb je al een tijd niet gesolliciteerd, is jouw curriculum vitae een beetje stoffig geworden, heb je geen zin om jouw cv te maken? Via deze website kun je jouw cv laten maken door een zeer ervaren recruiter/jobcoach. Ik neem jou die zorg uit handen.

Met een krachtig curriculum vitae kun je letterlijk geld verdienen als jij binnenkort een nieuwe stap in jouw loopbaan zet. Veel mensen onderschatten dat (terwijl zo’n 80% van de mensen aangeeft te worstelen met het opstellen van een goed CV). Soms willen mensen een voorbeeld curriculum vitae zien. Dat zegt niet zoveel, bovendien, ik laat nooit cv’s van mijn klanten aan derden zien, ieder cv is anders en ieder cv is uniek. Ook jouw cv is uniek. Een gratis cv maken kan ik je helaas niet aanbieden, maar ik kan je zeker helpen de volgende stap in jouw loopbaan makkelijker te maken door jouw curriculum vitae te (her)schrijven. Persoonlijk advies en voor jou relevante tips zijn bij de service inbegrepen. In 2023 hadden klanten van Quality Resume Services na gemiddeld 2 maanden en 26 dagen een (nieuwe) baan (in 2022 was dat 2 maanden en 23 dagen). Kijk eens naar deze rekenvoorbeelden hoe ook jouw curriculum vitae geld kan opleveren:

Een rekenvoorbeeld: stel, je bent je baan kwijt en verdiende Eur 5.401 per maand zonder vakantiegeld. Je hebt nu een WW uitkering van Eur 3.470 per maand (maximale WW uitkering) inclusief vakantiegeld gebaseerd op jouw laatstverdiende salaris. Een verschil van Eur 1.931 bruto per maand. En je teert in op jouw reserves om jouw maandelijkse lasten te kunnen betalen. Dat kost je elke maand veel geld. Je krijgt veel afwijzingen op jouw sollicitaties. Of zelfs helemaal geen respons. Hoe nu? Wat doe je niet goed? Je besluit om in een nieuw curriculum vitae te investeren. Na 2 maanden krijg je een baan aangeboden waarmee je op jouw “oude” salarisniveau komt. Ten opzichte van de WW uitkering ga je er Eur 1.931 per maand op vooruit. Dat is op jaarbasis een bedrag van Eur 23.172. Jouw (maximale) investering in een nieuw curriculum vitae van Eur 475 of een premium CV+LinkedIn package deal van Eur 1.395 heeft een uitstekend rendement opgeleverd. Ter overdenking: een vakantie kost je al snel Eur 2.500 of meer. Een transitievergoeding die bedrijven verplicht zijn te betalen (1/3 maandsalaris per gewerkt jaar) komt al snel op enkele duizenden euro en een deel daarvan kun je ook gebruiken voor services zoals Quality Resume Services die kan bieden.

Nog een rekenvoorbeeld: je zit “klem” in jouw huidige organisatie en een salarisverhoging zit er niet in omdat je aan het maximum van de schaal zit. Er zijn intern geen mogelijkheden voor een volgende carriere-stap. Je verdient nu Eur 8.000 bruto per maand. Je wilt extern gaan solliciteren en besluit om eerst jouw curriculum vitae en LinkedIn profiel goed onder handen te laten nemen en investeert Eur 1.395. Enige tijd daarna heb je “beet” en werpen jouw sollicitaties vruchten af: je krijgt een geweldig leuke baan aangeboden met een salaris van Eur 8.650 per maand. Je gaat er dus Eur 650 per maand op vooruit. Dat is op jaarbasis een bedrag van Eur 8.424 inclusief vakantiegeld. Ook nu heeft jouw investering in een nieuw CV en update van jouw LinkedIn profiel het geld dubbel en dwars opgebracht. Ter vergelijking: een gemiddelde wintersportvakantie kost je, met alles erop en eraan, Eur 1.880 per persoon.

Dit is wat klanten zeggen:

“Alles wat je leest in de testimonals is correct: Rob is een vakman, is zeer deskundig en heeft een hele prettige manier van samenwerken en communiceren. Hij geeft bruikbare aanbevelingen voor loopbaanadviezen en het aller belangrijkste: hij levert een fantastisch en professioneel curriculum vitae af. Wat ik niet kon teruglezen is, wat voor verschil maakt de door Rob gemaakte cv tijdens het zoeken naar een baan? Mijn ervaring: alles! Ik had namelijk mijn nieuwe cv op Monsterboard gezet en en nog dezelfde dag kreeg ik een mailtje van een recruiter dat mijn curriculum vitae er super uitzag en als ik geïnteresseerd was in hun baanvoorstel, ze mij graag op kantoor wilden zien. Dit heb ik aan Rob te danken.” Lucia (Nederland)

“Rob has been a great help in getting my cv up-to-date: not just filling in the correct employer names with the right periods, but focusing on my contribution in a specific role. That is something I struggled with, but doing it together – Rob asking me the right questions – helped me a lot. Robs final product is more than a paper document: he helped me in getting my LinkedIn profile alright and gave me in helpful tips to get in contact with the right people. Rob’s drive is to get you a job, not to just get you a cv.” Roland (Nederland)

“De afgelopen weken heeft Rob voor mij een uitgebreid CV herschreven en vertaald. Ik heb hem leren kennen als een vakman met een brede visie op zijn vakgebied. En de communicatieve vaardigheden om dit ook goed over te brengen. Een persoonlijke aanpak en betrouwbaarheid zijn kenmerkend in zijn werkwijze. Ik ben erg tevreden met het resultaat en kan hem van harte aanbevelen!” Laurens (Nederland)

“Met zijn uitgebreide kennis heeft Rob mijn CV naar een hoger niveau getild. Zijn aanpak is gericht op persoonlijke aandacht wat resulteert in een professionele CV waaruit jouw unieke kwaliteiten en capaciteiten naar voren komen. Zijn deskundige adviezen, nuttige tips en feedback zijn bijzonder waardevol te noemen. Ik kan iedereen dan ook zijn diensten van harte aanbevelen. Absoluut een investering in jezelf. Dit had ik veel eerder moeten doen!”
Mark (Nederland)

“Rob van Zoelen heeft mij geholpen met het aanpassen van mijn curriculum vitae en sollicitatiebrief. Hij heeft mij handvatten gegeven waarmee ik gerichter aan de slag kan tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Door zijn jarenlange ervaring kent hij de kneepjes van het vak die je enorm goed op weg helpen. Ik heb zijn deskundigheid, advies, discretie en vriendelijkheid als zeer prettig ervaren.”
Laura (Nederland)

“Voor mij was dit een nieuwe ervaring. Rob heeft alle moeite gedaan om mij te helpen. Mijn curriculum vitae is nu veel beter en geeft me vertrouwen dat bedrijven me nu sneller zullen uitnodigen. Ik ben blij met zijn ondersteuning, het is het geld waard.”
Johan (Nederland)

Dit zijn jouw 10 voordelen als je kiest voor de Premium CV+LinkedIn Service:

 • persoonlijke job coaching en persoonlijk advies, afgestemd op jouw unieke professionele achtergrond en doelstellingen
 • profiteren van uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van recruitment
 • gratis revisies van jouw curriculum vitae totdat jij tevreden bent
 • een nieuw, krachtig curriculum vitae
 • een makeover voor jouw LinkedIn profiel
 • tips voor een optimaal gebruik van jouw LinkedIn profiel
 • een op maat gemaakte sollicitatiebrief
 • ondersteuning bij jouw sollicitatieactiviteiten
 • vergroten van jouw kansen op een (nieuwe) baan
 • sterker in jouw schoenen staan bij sollicitatiegesprekken
 • tijdwinst omdat veel van het werk voor je wordt gedaan

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om alleen jouw CV te laten schrijven, ook dan kun je rekenen op veel van de voordelen die hierboven worden genoemd al is de dienstverlening dan iets minder uitgebreid.

Waarom zou ik investeren in een cv laten maken?

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom mensen een professioneel cv nodig hebben, bijvoorbeeld:

 • Ik wil een betere baan en een hoger salaris
 • Ik begrijp niet waarom ik zo veel afwijzingen op mijn sollicitaties krijg
 • ik heb al lang niet gesolliciteerd/ik heb lang niet hoeven solliciteren
 • Ik vind het niet prettig om mijn eigen curriculum vitae te schrijven
 • Ik ben onlangs ontslagen en mijn curriculum vitae heeft een make-over nodig
 • Ik zoek professionele ondersteuning bij het verbeteren van mijn curriculum vitae
 • Ik wil dat mijn cv opvalt en zich onderscheidt van de massa

Je kunt hieronder direct bestellen en je betaalt gemakkelijk en veilig via iDeal. Stop met urenlang zoeken naar tips op Internet. Maak het jezelf gemakkelijk. Wil je een nieuw curriculum vitae zonder stress en zonder kopzorgen, bestel dan nu. Of kies voor een van de uitgebreide services

BESTEL NU JOUW NIEUWE CV of kies voor een van de meer uitgebreide services

Meer informatie over CV laten maken en bestellen Klik op deze link voor meer informatie en bestellen
Meer informatie over Premium CV+LinkedIn Service en bestellen Klik op deze link voor meer informatie en bestellen
Meer informatie over Deluxe Loopbaan Coaching en bestellen Klik op deze link voor meer informatie en bestellen

Gratis belafspraak maken

Wil je liever vooraf contact met Rob van Zoelen, dan kun je een gratis belafspraak maken zodat we met elkaar kunnen overleggen: druk dan hieronder op de knop ‘Maak een afspraak’ en kies een datum en tijd in de agenda (er zijn regelmatig ook uren in de vroege avond beschikbaar!).

Please contact me via my contact form at vcita:

Contact Form for Rob van Zoelen