Profiel cv

Profiel CV

Profiel cv is eigenlijk een beetje onhandige term. Bedoel je met profiel cv jouw curriculum vitae of bedoel je jouw LinkedIn profiel? Er zijn nog steeds veel professionals die, als zij zoeken naar (nieuw) werk of een nieuwe baan werken met een gebrekkig LinkedIn profiel. Je weet waarschijnlijk al dat LinkedIn een online zakelijk netwerk is dat voor jou als werkzoekende kan dienen om niet alleen jouw zakelijk netwerk op te bouwen, te vergoten en te onderhouden. Maar weet je ook dat, in Nederland, maar liefst 95% van alle recruiters en steeds meer bedrijven LinkedIn gebruiken om de beste kandidaten te vinden voor hun vacatures? Het is belangrijk om een goed, volledig en compleet LinkedIn profiel te hebben. Als dat is wat je bedoelt met profiel cv zitten we op dezelfde lijn.

Algemene voordelen van LinkedIn

 • Je kunt er zoeken naar (verborgen) vacatures en search agents aanzetten.
 • Je kunt er allerhande informatie vinden over mensen en bedrijven maar ook lid worden van voor jou relevante groepen en informatie uitwisseling met andere mensen in jouw vak of branche.
 • Je kunt jezelf goed onder de aandacht brengen.
 • Je kunt een zakelijk “adressenboek” a.k.a. netwerk opbouwen en onderhouden van mensen die jou wellicht kunnen helpen bij het vinden van een nieuwe loopbaanstap

Tips voor jouw LinkedIn profiel:

 • Samenvatting (Summary):profiel cv is hier nog het meest van toepassing want in deze rubriek beschrijf je jouw USP’s (unique selling points) oftewel dat waar jij echt goed in bent. En beknopte info over jezelf. Let er op, dat je deze informatie zoveel mogelijk beschrijft vanuit de blikrichting van een werkgever. Wat levert het een werkgever op als hij jou inhuurt? In die zin is dit jouw elevator pitch.
 • Ervaring (Experience): In deze sectie beschrijf je jouw werkervaring. Gebruik bullet lists en laat ook de resultaten zien die je in jouw huidige en voorgaande functies hebt geboekt. Maak er geen dorre functieomschrijving van.
 • Aanbevelingen (Recommendations): Je weet wat de kracht en waarde is van een vriend die bijvoorbeeld een nieuw mobieltje of een nieuwe camera bij jou aanprijst, daar lovend over spreekt. Zo’n aanbeveling neem je serieuzer dan welke reclame dan ook. Zo is het ook met aanbevelingen op Linkedin. Vraag vooral aan (oud)-collega’s of ze voor jou een korte aanbeveling willen schrijven. Geef concreet aan welke van jouw prestaties of taken/werkzaamheden ze onder de aandacht moeten brengen. En, belangrijk, schrijf ook aanbevelingen voor anderen.
 • Competenties (Skills): Ook deze paragraaf in een LinkedIn profiel is belangrijk. Wees niet zuinig, zorg ervoor dat je zo’n 20-25 skills oftewel competenties opneemt in deze sectie.
 • Extra informatie (Additional information): Dit zijn profielonderdelen zoals vrijwilligerswerk, projecten e.d. Bezie dit vanuit zakelijk perspectief. Stel, je zoekt aan baan als manager logistiek. En je bent penningmeester van de tennisclub in jouw woonplaats. Dan hoef je die vrijwillige baan niet perse op te nemen. Maar, ben je bestuurslid van Transport en Logistiek Nederland (TLN) dan neem je dat natuurlijk wel op. Kortom: beperk je hier tot zaken die werktechnisch een toegevoegde waarde hebben.
 • Contactinformatie (Contact settings): Bedenk, dat recruiters in veel gevallen beperkt zijn in hun mogelijkheden om contact te leggen omdat zij met een gratis LinkedIn abonnement per maand slechts een bescheiden hoeveelheid inmails kunnen sturen. En op=op. Dus….maak het makkelijk voor mensen om met jou in contact te komen door aan te geven hoe men contact met jou kan opnemen, bijvoorbeeld door jouw telefoonnummer te vermelden en/of jouw emailadres. (je kunt zelfs overwegen om speciaal hiervoor een apart emailadres te nemen zodat jouw primaire emailadres niet “volloopt” met alles wat via LinkedIn binnenkomt).
 • Tot slot

  Het zal je niet verbazen dat je hulp kunt inschakelen bij het (her)schrijven van jouw profiel cv oftewel Linkedin profiel. Velen zijn jou voorgegaan. Op de testimonials pagina kun je lezen hoe mensen mijn dienstverlening hebben ervaren:
  klik op deze link om de testimonials over Quality Resume Services te lezen
   Mocht je besluiten om Rob van Zoelen daarvoor in te schakelen, dan is dit wat je kunt verwachten:

  • persoonlijk intakegesprek (telefonisch, of via Zoom) om jouw doelstellingen te bespreken
  • profiteren van uitgebreide recruitment expertise
  • concept van jouw nieuwe LinkedIn profiel (naar keuze Nederlands of Engels) is binnen 3-5 werkdagen gereed
  • persoonlijk contact (telefonisch of via Zoom) om jouw feedback op het concept-Linkedin profiel te bespreken
  • gratis revisies van jouw LinkedIn profiel totdat je tevreden bent


  Je kunt hieronder direct bestellen en je betaalt gemakkelijk en veilig via iDeal. Stop met urenlang zoeken naar tips op Internet. Maak het jezelf gemakkelijk. Wil je een nieuw LinkedIn profiel zonder stress en zonder kopzorgen, bestel dan nu.

  BESTEL NU JOUW NIEUWE LINKEDIN PROFIEL:

  Voor een LinkedIn profiel makeover is jouw investering Eur 475,00 all-in klik op deze link om jouw LinkedIn makeover te bestellen
  Kies je voor de Premium CV+LinkedIn Package Deal dan is jouw investering Eur 1.095,00 all-in klik op deze link om de Premium CV+LinkedIn Package Deal te bestellen