Updaten cv

Updaten cv – wat is het?

  • Wat is het? Een service om jouw cv bij te werken op een moment dat jij daar voor kiest, bijvoorbeeld omdat je wilt gaan solliciteren (let op: dus niet het herschrijven of bijwerken van een volledig cv).
  • Voor wie is het? Uitsluitend voor klanten van Quality Resume Services die een cv hebben laten schrijven door Rob van Zoelen.
  • Hoe werkt het? Als je deze service hebt besteld, neemt Rob van Zoelen contact met je op op het door jou geplande tijdstip. Jullie bespreken wat er aangevuld/toegevoegd moet worden en Rob zorgt er dan voor, dat jouw CV bijgewerkt wordt. Tijdens de 2e afspraak met Rob nemen jullie de bijgewerkte informatie door, zetten de puntjes op de i en daarna ontvang je jouw bijgewerkte CV zoals je gewend bent, in de 3 formats Word, PDF en ASCII.
  • Wat kost dat? CV Update Service kost Eur 125,00 inclusief BTW per keer dat je daarvan gebruik wilt maken. Je bestelt deze service door de link hieronder aan te klikken, na betaling kom je terecht in de agenda van Rob van Zoelen en plan je jouw afspraak in.

Lijkt het je handig?
Klik dan nu op deze link om de CV Update Service te bestellen