Job Coaching – ervaringen van anderen

Job coaching – ervaringen van anderen

Elders op deze website kun je een aantal testimonials lezen. Op deze pagina laat ik enkele van mijn klanten iets uitgebreider aan het woord, zij willen graag hun ervaringen met mijn werkwijze met je delen. Lees hoe zij de samenwerking met Rob van Zoelen hebben ervaren:

“Ik ben heel verheugd te kunnen melden dat ik vandaag het contract heb getekend voor een nieuwe baan bij X in Apeldoorn! Ik ga daar 3×9 aan de slag, zodat ik voldoende tijd heb voor creatieve ontwikkelingen. Ik ben uit 160 sollicitanten geselecteerd en unaniem gekozen door de vier mensen bij wie ik op gesprek was. Uiteraard ben ik hier bijzonder trots op. Ik wil je bij deze nogmaals ontzettend bedanken, want ik weet zeker dat jouw hulp een grote bijdrage heeft geleverd aan dit resultaat! Niet alleen vanwege het cv (waarvoor ik trouwens veel complimenten kreeg, omdat het zo goed is opgebouwd en zo overzichtelijk is!), maar ook door het stukje coaching dat heeft gemaakt dat ik met veel meer zelfvertrouwen over mijn werkervaring kon spreken én op alle vragen een antwoord had. Mijn dank is groot! Uiteraard blijf ik je aanbevelen aan een ieder die van je diensten gebruik zou kunnen maken.” Linda oktober 2021 (Apeldoorn)

“Jouw kerstwens voor mij is nu al uitgekomen. In september (2017) kreeg ik te horen dat ik Y moest verlaten. Gelukkig was mijn CV helemaal up to date, door jou onderhanden genomen tot iets moois dat snel resultaat opleverde. Binnen twee maanden had ik een nieuwe baan en mijn prachtige cv heeft daar een grote rol in gespeeld. Sterker nog, ik had ook een afwijzing en ik wist zeker, heel zeker: het ligt niet aan mijn cv.
Op een zondagavond zette ik mijn cv online bij de Nationale Vacaturebank. Maandag 8 telefoontjes, Dinsdag 11 telefoontjes, een gekkenhuis. Maar wel een fijn gekkenhuis als mensen je bellen voor een gesprek, het betrof detachering en werving en selectie buro’s.
Rob, nog heel erg bedankt voor jouw inzet om me te helpen met mijn cv, en je fijne gesprek die dag in Zandvoort. Ik ben blij dat ik je gevonden heb, en dat ik die dag naar Zandvoort toe ben gekomen om met je te spreken. Een prachtig resultaat. Ik heb je al aanbevolen bij collega’s”
Ruud december 2020 (Groningen)