Over Rob van Zoelen

Over Rob van Zoelen

Informatie over Rob van Zoelen

Over Rob van Zoelen: als jobcoach helpt Rob mensen bij het opstellen van hun curricula vitae. Met meer dan 20 jaar ervaring als recruiter zet hij daarbij al zijn kennis en ervaring in om mensen in hun loopbaan en bij hun sollicitatieactiviteiten te ondersteunen. Hij geeft sollicitatietrainingen en coacht mensen in het voeren van sollicitatiegesprekken.

Rob van Zoelen heeft als recruiter voor veel bedrijven in vele branches, groot en klein, nationaal en internationaal gewerkt en met succes kandidaten voorgesteld voor functies in vrijwel alle disciplines. Als senior corporate recruiter voor beursgenoteerde multinationals heeft hij een zeer groot aantal mensen met uiteenlopende achtergronden en nationaliteiten geïnterviewd en geselecteerd en zo zijn klanten ondersteund bij het vervullen van vacatures. Rob heeft letterlijk duizenden en duizenden curricula vitae gelezen en beoordeeld.

Ieder die dat wil kan van Rob’s uitgebreide ervaring op het gebied van werving & selectie profiteren en gebruik maken van zijn expertise bij het opstellen van een curriculum vitae waarin vaardigheden, talenten en resultaten goed tot hun recht komen met het doel werkgevers te bewegen jou uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek of job interview,.

Heb je vragen? Neem nu contact op met Rob door hem een email te sturen, door te bellen of door een kort, gratis consult in zijn agenda te plannen. Dit zijn de mogelijkheden:

  • druk hiernaast op de blauwe knop “Gratis afspraak” en zet jezelf in Rob’s agenda 
  • druk hiernaast op de blauwe knop “Stuur een bericht” en vul het formuliertje in
  • stuur een email naar rob@qualityresumeservices.com
  • Bel Rob op 06-50979475

work