CV Maken met ChatGPT

CV maken met ChatGPT


Het is overal om ons heen. ChatGPT, Bard, Bing, Jasper AI… Wat is ChatGPT eigenlijk? ChatGPT staat voor Chat Generative Pre-trained Transformer. Simpel gezegd is ChatGPT een op een groot taalmodel gebaseerde chatbot die gebruikers de mogelijkheid geeft om een gesprek aan te gaan en te verfijnen met deze chatbot in bijvoorbeeld het creëren van een tekst die voldoet aan de instructies van de gebruiker, zoals de stijl van de tekst, detaillering, de lengte van de tekst en natuurlijk de taal van de gebruiker. Overigens kan ChatGPT nu ook afbeeldingen creëren.

AI (Kunstmatige Intelligentie) is inmiddels stevig aanwezig en gaat niet meer weg. Mensen gebruiken deze technologie ook om curricula vitae en sollicitatiebrieven te maken. Maar… niet iedereen wil leren hoe je met deze technologie moeten werken, of leren hoe “prompting” zoals dat heet -de instructies die je aan ChatGPT geeft- werkt en zo meer. Bedenk, dat AI-technologie niet perfect is en geen vervanging is voor het menselijk brein. Verre van dat. Gelukkig maar.

Gebruik het beste van twee werelden – CV maken met ChatGPT

Op zoek naar een baan en een up-to-date CV nodig? Zoek niet verder! Wij introduceren deze service: CV maken met ChatGPT. Een unieke, op maat gemaakte service die de beproefde expertise van een professionele, ervaren CV-schrijver combineert met de geavanceerde mogelijkheden die ChatGPT biedt, waardoor een CV document ontstaat waarmee je je goed op de arbeidsmarkt kunt begeven. Het beste van alles is dat je niets over AI of ChatGPT hoeft te weten om van onze service te profiteren!

Hoe werkt het – CV opstellen met AI

  • Bestel: Bestel deze service, CV maken met ChatGPT, en na het voltooien van de betaling wordt je automatisch doorgestuurd naar de agenda om jouw gesprek met Rob van Zoelen te plannen.
  • Gesprek: Tijdens een één-op-één sessie (Zoom, 45 minuten) met Rob van Zoelen, wordt ingegaan op jouw loopbaanambities, ervaring en vaardigheden en wat nog meer nodig is voor jouw CV opstellen met AI.
  • CV opstellen met AI: Met gebruikmaking van de inzichten uit ons gesprek en de digitale kracht van ChatGPT, gaat de robot jouw CV maken met ChatGPT op basis van je oude of huidige CV (Rob vraagt je om jouw CV te mailen tijdens het gesprek).
  • Controleren en verfijnen: Rob zal jouw door ChatGPT gegenereerde CV controleren -en waar nodig verfijnen- om te zorgen dat het perfect aansluit bij jouw input en voert vervolgens een eindcontrole uit, -een “sanity check” zo je wilt- omdat ChatGPT ook wel eens een beetje verstrooid is of met iets komt dat niet klopt. Vervolgens wordt het afgeronde CV naar jou gemaild als een Word-document. Het jouw eigen verantwoordelijkheid om nog eventuele wijzigingen aan te brengen en/of informatie naar wens toe te voegen, het is tenslotte jouw CV, gegenereerd door onze service CV maken met ChatGPT. Voor de goede orde: deze service is niet vergelijkbaar met de andere aangeboden persoonlijke, maatwerkdiensten op het gebied van opstellen van curricula vitae die ook op deze website worden aangeboden. De uitkomsten en resultaten zijn dan ook verschillend.

Voordelen – Waarom deze dienst een gamechanger is die je deze voordelen biedt

  • Deskundige begeleiding gecombineerd met AI precisie: Rob’s expertise in het opstellen van CV’s zorgt voor een persoonlijke touch aan jouw carrièreverhaal, terwijl ChatGPT’s geavanceerde AI-technologie up-to-date precisie en flair in elke regel garandeert.
  • Tijdbesparend Gemak: Je hoeft geen uren te besteden aan het leren gebruiken van AI-tools of communiceren met ChatGPT. Rob handelt alle technische aspecten af, en levert een top-CV af zonder gedoe.
  • Geen Abonnement, Geen Zorgen: Toegang tot de voordelen van geavanceerde AI zonder de noodzaak van een ChatGPT-abonnement. Rob heeft de techniek onder controle, zodat jij je daar niet druk om hoeft te maken en het scheelt kosten voor een abonnement.
  • Op Jou Afgestemd: Jouw CV moet JOU weerspiegelen. Deze service zorgt ervoor, dat jouw loopbaan, jouw carrière in de schijnwerpers staat.

Til je zoektocht naar een baan naar een hoger niveau. Update je CV. Omarm de toekomst. Excelleer met QRS.

Bestel nu. Jouw investering bedraagt EUR 175,00 inclusief btw. klik op deze link om te bestellen