curriculum vitae opstellen

Laten opstellen van jouw Curriculum Vitae

Het schrijven van een professioneel curriculum vitae omvat de volgende stappen die hieronder nader worden toegelicht. Alles wat jij hoeft te doen is bestellen, jouw huidige cv opsturen en ongeveer een uur praten met Rob van Zoelen zodat je hem over jouw loopbaan en doelstellingen kunt informeren.(hoef je in principe niet voor te reizen, dat gesprek doen we telefonisch of via Skype, dat kan vaak ook ’s avonds. (Op verzoek kan het eerste gesprek ook face-to-face plaatsvinden op locatie in Zandvoort). Het levert je veel tijdwinst op.

Maak een afspraak voor het live gesprek (intakegesprek)

Nadat je jouw bestelling hebt afgerond, kun je zelf rechtstreeks een afspraak plannen in de agenda van Rob van Zoelen. Op de door jou gekozen datum en het door jou gekozen tijdstip neem ik dan telefonisch (of via Skype) contact met je op. Desgewenst kun je er ook voor kiezen om het eerste gesprek face-to-face op locatie in Zandvoort te voeren. Tijdens ons eerste gesprek, dat doorgaans 1 uur in beslag neemt, wil ik jou leren kennen want om voor jou een kwalitatief hoogwaardig en goed cv te kunnen schrijven is het van belang dat ik een goed beeld krijg van jouw drijfveren, jouw professionele ervaring, jouw doelstellingen, jouw professionele wapenfeiten en jouw ambities. En dat is ook nodig om je gericht te kunnen ondersteunen bij jouw sollicitatieactiviteiten.

Stuur jouw huidige cv (en andere relevante documenten) op

Nadat je een afspraak hebt gepland, stuur je jouw huidige cv (en andere relevante documenten) naar het emailadres resumes@qualityresumeservices.com. Jouw huidige cv dient als leidraad voor ons gesprek en bevat de basisinformatie die we zullen gebruiken om jouw loopbaan in kaart te brengen.

Voer het gesprek met Rob van Zoelen

Op het door jou geplande tijdstip neem ik contact met je op. Tijdens ons gesprek bespreken wij jouw loopbaan, jouw wapenfeiten en jouw carrièredoelstellingen. Samen onderzoeken we wat jou uniek maakt en welke informatie voorhanden is die gebruikt kan worden tijdens het herschrijven van jouw curriculum vitae. Ook bespreken wij jouw sollicitatieactiviteiten en, waar dat van toepassing is, zaken waar jij tegenop loopt en/of die je lastig vind.

Ontvang het eerste concept van jouw nieuwe cv

Op basis van jouw input wordt er een eerste versie van jouw nieuwe cv opgesteld. Binnen 2 tot 3 werkdagen nadat wij elkaar gesproken hebben, zul je dit concept per email ontvangen. In deze fase of kort daarna kun je ook tips en persoonlijk advies verwachten om jouw sollicitatieactiviteiten te ondersteunen, dat zijn zaken die we onderling met elkaar afstemmen. Het is maatwerk!

Geef commentaar en feedback

Nadat je het concept van jouw nieuwe cv hebt gelezen, verneem ik graag jouw feedback en commentaar (via email, via telefoon, via Skype). Na het verwerken van een en ander, ontvang je de gereviseerde versie van het concept van jouw nieuwe cv.

Ontvang jouw nieuwe CV

Nadat de revisies zijn verwerkt en je tevreden bent met jouw nieuwe curriculum vitae krijg je de definitieve versie via email toegestuurd in de varianten Word, PDF en ASCII.

BESTELLEN? Maak nu jouw keuze:

Heb je minder dan 4 jaar werkervaring dan bedraagt jouw investering Eur 225,00 all-in klik op deze link om te bestellen
Heb je 4 tot 8 jaar werkervaring dan bedraagt jouw investering Eur 295,00 all-in klik op deze link om te bestellen
Heb je 8 of meer jaar werkervaring dan bedraagt jouw investering Eur 395,00 all-in klik op deze link om te bestellen

work