Professioneel cv laten maken

Professioneel cv laten maken

Een professioneel cv laten maken is meer dan het invullen van een paar formulieren of het beantwoorden van een vragenlijst.  Lang niet iedereen die een nieuw cv nodig heeft, kiest voor een professioneel cv laten schrijven ofwel hulp bij een cv maken.  Google biedt letterlijk tienduizenden suggesties als het gaat op het opstellen van een cv. Maar kun je door de bomen het bos nog zien? Anno 2024 worden er de nodige eisen aan jouw cv gesteld als je gaat solliciteren. Wat moet ik over werkervaring in mijn cv opnemen? Welke opleidingen zijn relevant voor mijn cv? Wat moet ik doen om zoekwoorden ofwel keywords in mijn op te nemen? Hoe lang/hoeveel pagina’s mag een cv zijn tegenwoordig? Ik heb al heel lang geen cv meer opgesteld, ik heb mijn cv al jaren niet meer bijgehouden, hoe moet ik dat actualiseren? Deze vragen en nog veel meer vragen komen op bij mensen als zij zich bedenken dat er een (nieuw) cv moet komen. Maar….veel mensen vinden een cv opstellen lastig, hebben er geen zin in, weten niet goed hoe en wat zij moeten schrijven of hebben gewoon geen tijd om er een rustig voor te gaan zitten.  Als je besluit om te kiezen voor een professioneel cv laten maken, neemt Rob van Zoelen jou de zorgen uit handen.  Wat hij aan hulp bij een professioneel cv laten schrijven kan bieden, omvat de volgende stappen die hieronder nader worden toegelicht. Alles wat jij hoeft te doen is bestellen, jouw huidige cv opsturen en ongeveer een uur tot anderhalf uur  praten met Rob van Zoelen zodat je hem over jouw loopbaan en doelstellingen kunt informeren. Hoef je in principe niet voor te reizen, dat gesprek doen we telefonisch of via Zoom, dat kan vaak ook ’s avonds. Het levert je veel tijdwinst op. Dit zijn de stappen:

Maak een afspraak voor het live gesprek

Nadat je jouw bestelling voor een professioneel cv laten maken hebt afgerond, kun je zelf rechtstreeks een afspraak plannen in de agenda van Rob van Zoelen. Op de door jou gekozen datum en het door jou gekozen tijdstip neem ik dan telefonisch (of via Zoom contact met je op en beginnen we met het proces dat een professioneel cv laten maken is.  Tijdens ons eerste gesprek, dat doorgaans 1,5 uur in beslag neemt, wil ik jou leren kennen want als jouw keuze een professioneel cv laten maken is, is het van belang dat ik een goed beeld krijg van jouw drijfveren, jouw professionele ervaring, jouw doelstellingen, jouw professionele wapenfeiten en jouw ambities. En dat is ook nodig om je gericht te kunnen ondersteunen bij jouw sollicitatieactiviteiten.

Stuur jouw huidige cv (en andere relevante documenten) op

Nadat je een afspraak hebt gepland, stuur je jouw huidige cv (en andere relevante documenten) naar het emailadres rob AT qualityresumeservices.com. Jouw huidige cv dient als leidraad voor ons gesprek bij de start van jouw project professioneel cv laten maken en bevat de basisinformatie die we zullen gebruiken om jouw loopbaan in kaart te brengen.

Voer het gesprek met Rob van Zoelen

Op het door jou geplande tijdstip neem ik contact met je op. Tijdens ons gesprek bespreken wij jouw loopbaan, jouw wapenfeiten en jouw carrière doelstellingen. Samen onderzoeken we wat jou uniek maakt en welke informatie voorhanden is die gebruikt kan worden tijdens het schrijven van jouw curriculum vitae. Ook bespreken wij jouw sollicitatieactiviteiten en, waar dat van toepassing is, zaken waar jij tegenop loopt en/of die je lastig vind. Kortom, je begrijpt inmiddels dat een professioneel cv laten maken veel meer inhoudt dan even werkervaring en opleidingen netjes opschrijven.  Aan het einde van ons eerste gesprek maken we een afspraak voor ons 2e gesprek.

Ontvang het eerste concept van jouw nieuwe cv

Op basis van jouw input wordt er een eerste versie, een concept, van jouw nieuwe cv opgesteld. Binnen 3 tot 4 werkdagen nadat wij elkaar gesproken hebben, zul je dit concept per email ontvangen. In deze fase of kort daarna kun je ook tips en persoonlijk advies verwachten om jouw sollicitatieactiviteiten te ondersteunen, dat zijn zaken die we onderling met elkaar afstemmen. Een professioneel cv laten schrijven is immers maatwerk!

Geef commentaar en feedback

Nadat je het concept van jouw nieuwe cv hebt gelezen, verneem ik graag, tijdens ons 2e gesprek,  jouw feedback en commentaar. Na het verwerken van een en ander, ontvang je de verder bijgewerkte versie van het concept van jouw nieuwe cv. We hebben dan al, als volgende stap in het professioneel cv laten maken, al een 3e -en in principe laatste- gesprek gepland om de bijgewerkte versie van jouw nieuwe cv door te nemen. 

Ontvang jouw nieuwe cv

Nadat de revisies zijn verwerkt en je tevreden bent met jouw nieuwe curriculum vitae krijg je de definitieve versie via email toegestuurd in de varianten Word, PDF en ASCII.

PROFESSIONEEL CV LATEN MAKEN – BESTEL NU JOUW NIEUWE Curriculum Vitae:

CV op maat laten maken – bestel nu jouw nieuwe curriculum vitae:

Voor een op maat gemaakt cv bedraagt jouw investering Eur 475,00 all-in klik op deze link om jouw nieuwe cv te bestellen


Je kunt ook voor nog meer gemak en uitgebreide dienstverlening kiezen via de Premium CV+LinkedIn Service, naast een nieuw CV krijg je dan ook een makeover voor jouw LinkedIn profiel, een maatwerk sollicitatiebrief en ondersteuning en tips voor jouw sollicitatiestrategie/sollicitatie activiteiten. Spreek dat je aan? Gebruik dan de link hieronder om dit te bestellen:

PREMIUM CV+LINKEDIN SERVICE:

Meer informatie over Premium CV+LinkedIn Service klik op deze link voor meer informatie en om de CV+LinkedIn Service te bestellen

Wil je liever eerst met Rob spreken? Voel je vrij om een gratis 20-minuten afspraak te boeken zodat we jouw wensen kunnen bespreken:
Maak een afspraak met Rob van ZoelenQuality Resume Services is voor 2023 door Find My Profession uitgeroepen tot de nummer 3 beste cv schrijver van Nederland. Klik op het plaatje hieronder om te lezen wat Find My Profession over ons zegt.